Nyheder


Nyhed | 11.10.17

Tak for besøget på HI messen!

Det var en velbesøgt HI messe i år og vores team fra Abena Industri havde set meget frem til at præsentere Abena Industri som et samlet segment for første gang.

Abena HI messe 2017

Abena Industri styrker fokus på sikkerhed, arbejdsmiljø og bæredygtighed i industrien.  Fra et nyligt lanceret website har industri- og erhvervskunder direkte adgang til gratis rådgivning fra specialkonsulenter og hurtig bestilling af skræddersyede løsninger. Abena A/S er i dag en af markedets førende totalleverandører til industri og erhverv og vi ser nye muligheder for at øge sikkerheden og styrke grøn omlægning endnu mere i både danske og udenlandske virksomheder. 

”Det var helt  fantastisk at kunne fokusere 100 % på sikkerhed og arbejdsmiljø for alle i industrien og vi havde nogle rigtig gode dage. Der var mange spændende ting på messen og vi fik snakket med  interessante mennesker om både teknologi, sikkerhed og miljø på arbejdspladsen. Vi ser frem til at komme igen næste år.” , udtaler Marc Kristensen, salgschef hos Abena Industri.

Det var et tilfreds team af dygtige konsulenter der kunne pakke ned efter en vellykket messe. Vi ser nu frem til at hjælpe dig og din virksomhed med at øge sikkerheden og forbedre arbejdsmiljøet for alle medarbejdere. Gerne med et grønt twist!


keyboard_arrow_up
Loading...