Nyheder


Nyhed | 18.09.17

Spar på rengøringen – så lidt skal der til

Ved du, hvor lidt der skal til for at gøre din virksomhed grønnere og dine medarbejdere sundere? Et af de steder du måske kan forbedre arbejdsmiljøet er ved at spare ressourcer på rengøring. Og nej, det betyder ikke, du skal sende rengøringspersonalet på orlov eller lade nullermandskolonier rykke ind på arbejdspladsen.

Abena HI messe 2017

Et af Miljøstyrelsens enkleste grønne tips er ”brug så lidt vaske- og rengøringsmidler som muligt, og vælg så vidt muligt de miljømærkede produkter.”* Den opfordring bruger vi dagligt som en udfordring til os selv: Hvordan laver vi de mest effektive produkter og rengøringsmaskiner, så du kan spare på både vandforbrug og kemikalier?

Vi tester hele tiden metoder, produkter og redskaber, der kan hjælpe vores kunder med at dosere sæbe og rengøringsmidler så effektivt som muligt og bruge vores maskiner. Det skåner både maskiner, personale – og miljøet. For der skal ikke ret meget til: for eksempel kan du oftest nøjes med at bruge bare én teskefuld af vores gulvrengøringsprodukt til én liter vand.**

Udfordringen er der ingen slutdato på, så vi prøver konstant at overgå os selv. Også for at gøre redskaber og maskiner lettere og mere sikre at betjene, så arbejdet bliver nemmere.

Læs meget mere om vores astma- og allergitestede rengøringsprodukter og -udstyr, og om hvordan du får hjælp til at finde det rigtige for din virksomhed på AbenaIndustri.dk.


FAKTABOKS

Vidste du, at

  • Abena Industri har mere end 1500 varenumre inden for rengøring
  • God pleje af hænderne før, under og efter arbejde beskytter mod udtørring, vand og kulde
  • Skumsæbe kan give en effektiv vask med op til 40% mindre vandforbrug end håndsæbe
  • God håndhygiejne på arbejdspladsen kan reducere sygefravær

 

*Kilde: Miljøstyrelsen (http://mst.dk/virksomhed-myndighed/kemikalier/fokus-paa-saerlige-produkter/vask-og-rengoering/)

** https://online.abena.dk/Product/Details/633902

 

keyboard_arrow_up
Loading...