Nyheder


Nyhed | 01.09.17

Skidt med ren samvittighed – fra affald til ressourcer

Vi er vilde med affald! Hvorfor? Affald er allerede nu en af de lettest tilgængelige og billigste ressourcer, vi kan bruge til at producere mange af vores nye produkter. Og efterspørgslen på genanvendelige produkter og materialer bliver kun større i Danmark, både fra private forbrugere, men især også fra vores kunder i industrien.

Abena HI messe 2017

Det giver nemlig en god fornemmelse at være en grøn virksomhed. Som familievirksomhed er det en selvfølge for os, at vi skal passe på den verden vi har, så de næste generationer kan få det endnu bedre. Industrien i Danmark (og hele verden) bliver mere og mere bevidst om vores forbrug af og aftryk på jordens ressourcer. Så jo mere vi kan spare på dem og give videre, jo bedre.

I 2017 bliver 95% af vores produktionsaffald genanvendt. 70% af vores papirprodukter er lavet af genanvendelige materialer. Og det stopper ikke her. Vi finder hele tiden nye ideer, der skal afprøves. Jo flere forsøg der lykkes, jo flere ideer får vi! Og vi er glade for, vi også kan hjælpe vores kunder til at mærke resultaterne af deres grønne omstilling.

Du kan læse meget mere om, hvordan vi kan hjælpe dig til at få mest muligt affald ind i og ud af din virksomhed, og finde alle vores miljøvenlige produkter på AbenaIndustri.dk


FAKTABOKS

Vidste du, at

  • GENBRUG er når en ting bliver brugt igen og igen til samme formål?
  • GENANVENDELSE er når en ting bliver smeltet/nedbrudt og lavet om til noget andet?
  • Plastikflasker kan genanvendes til skosåler, fleecetrøjer og meget andet?
  • Mere end 60% af den samlede affaldsmængde i Danmark bliver genanvendt?*

 

*Kilde: https://faktalink.dk/titelliste/genbrug-og-genanvendelse i samarbejde med DBC

keyboard_arrow_up
Loading...