Nyheder


Pressemeddelelse | 24.07.17

Abena Industri styrker fokus på kundernes sikkerhed og miljø

Abena A/S præsenterer på hi teknologi- og industrimessen 2017 den seneste indsats på nogle af virksomhedens største fokusområder: sikkerhed, arbejdsmiljø og bæredygtighed i industrien. Alle tre områder er nu samlet i én ny afdeling, Abena Industri.

Abena HI messe 2017

Fra et nyligt lanceret website har industri- og erhvervskunder direkte adgang til gratis rådgivning fra specialkonsulenter og hurtig bestilling af skræddersyede løsninger. Abena A/S er i dag en af markedets førende totalleverandører til industri og erhverv og ser både behov og nye muligheder for at øge sikkerheden og styrke grøn omlægning endnu mere i både danske og udenlandske virksomheder.

”Vi vil gerne gøre det nemmere end nogensinde før for virksomheder af alle størrelser at få adgang til den bedste rådgivning, det bedste sikkerhedsudstyr, bæredygtige produkter og selvfølgelig stadig til markedets bedste priser, når de ønsker at forbedre deres arbejdsplads”, siger Marc Kristensen, salgschef hos Abena Industri.

Abena A/S har allerede gode erfaringer med en fokuseret indsats på øget sikkerhed og bæredygtigt arbejdsmiljø i alle typer virksomheder. Det er blandt andet nogle af de erfaringer, der nu også bliver brugt i Abena Industri. For eksempel at der nogle gange kun skal små ændringer til i hverdagen, for at skabe mærkbare forbedringer.

”Det behøver ikke kræve en dyr totalomlægning af produktionen at skabe rammerne for et mere sikkert og grønt arbejdsmiljø”, siger Marc Kristensen. ”Man kan ændre små ting i den måde, man arbejder på, bl.a. ved at bruge det rigtige udstyr til opgaven og personligt tilpasset sikkerhedsudstyr, der aflaster og beskytter medarbejdere mod overbelastning og uheld.”

Miljø- og allergivenlige rengøringsprodukter er i dag konkurrencedygtige på priser i forhold til traditionelle produkter, og mange virksomheder vælger allerede de grønne løsninger. Abena Industri vil fremover hjælpe endnu flere kunder med at få mere ud af produkterne ved at rådgive om optimal dosering af rengøringsmidler og vandforbrug, økonomiske besparelser ved affaldssortering og -genanvendelse, hvordan man vælger og tilpasser personligt sikkerhedsudstyr, og hvordan medarbejdere bruger hjælpemidler og redskaber rigtigt i deres daglige arbejde.

”På den måde skåner man både maskiner og miljøet, og alle i virksomheden får et mere sikkert arbejdsmiljø og sundere indeklima,” slutter Marc Kristensen.


Kontaktinformation:

 

Marc Kristensen

mkr@abena.dk

+45 51581738

 

Fakta om Abena A/S: Abena A/S er en dynamisk, familieejet virksomhed og er blandt Danmarks førende leverandører til industri og erhverv, med hovedsæde i Aabenraa, eksport til over 80 lande verden over og datterselskaber i en lang række lande. Koncernen har ca. 1800 medarbejdere og en omsætning tæt på 4,2 mia. kr.  

keyboard_arrow_up
Loading...