Sikkerhed på arbejdspladsen

Når sikkerhed er en mærkesag

Fra handsker og hjelme til briller, høreværn og masker - klæd dine medarbejdere sikkert på fra top til tå

Gå til Abena Online Shop


Sikkerhedsudstyr er først og fremmest designet til at give medarbejdere mulighed for at løse en bestemt opgave uden at komme til skade.

Men det er langt mere end bare det. Med det rigtige udstyr danner du også rammerne for, at dine medarbejdere, kolleger og du selv får de bedste betingelser for et langt og spændende arbejdsliv.

Du skaber en hverdag, hvor alle kan gå sunde og raske hjem, når arbejdsdagen er slut og have overskud til familie, fritid og nye udfordringer – også i morgen. Og dine kunder får et produkt, du kan stå inde for.


Alle vores produkter lever op til markedets strengeste test-, miljø- og kvalitetskrav. 


Hvordan kan vi hjælpe?

Hos Abena Industri arbejder vi konstant på at udvikle nye hjælpemidler til at forbedre hverdagen for mennesker i alle typer job og virksomheder i hele verden. Hos Abena er vi selv en produktionsvirksomhed og kender kravene til en sund og sikker arbejdsplads.  

Vi har gjort din sikkerhed til vores mærkesag og kan tilbyde komplette og gennemprøvede løsninger af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Det skal føles rart at gå på arbejde! Uanset om du arbejder med produktionsmaskiner, værktøj, landbrug, kemikalier, fødevarer, udendørs eller indendørs, kan vi lave personlige løsninger, der kan beskytte alle dele af kroppen. Du kan også sammensætte dit eget førstehjælpsudstyr, der passer præcist til dine krav og behov.

Vores ambition er at være industriens foretrukne partner på sikkerhedsudstyr. Vi tilbyder et af branchens bredeste sortimenter, sammensat af kendte mærkevarer.

Find alt, hvad du skal bruge ovenfor, eller kontakt en konsulent og få gode råd til værnemidler i henhold til Arbejdstilsynets krav, samt hvordan du finder det helt rigtige for dig.

 

Kontakt os i dag

keyboard_arrow_up
Loading...