Miljø og Affald

Skidt med ren samvittighed

Få gode råd om affaldssortering, astma- og allergivenlige rengøringsmidler og specialaftørring til industrien

Gå til Abena Online Shop


Der er (næsten) ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt nok til genbrug. Nogle gange kræver det bare lidt viden om, hvordan man bruger ressourcer og affald i hverdagen.

Affaldshåndtering er et oplagt skridt mod at gøre din virksomhed mere bæredygtig og klar til fremtidige miljøkrav. Og når det kommer til det skidt, der kan vaskes og tørres væk, skal der ofte kun få og små ændringer til for at skabe store forbedringer på CO2-regnskabet.Hvordan kan vi hjælpe?

Vi hjælper dig med at gøre det nemt og logisk for alle medarbejdere i din virksomhed at sortere affald, vælge astma- og allergivenlige rengøringsmidler og sæber, og skifte stofklude ud med miljørigtige alternativer som genbrugspapir til specialaftørring. 

Hos Abena Industri bliver 95% af vores produktionsaffald genbrugt.

70% af vores papirartikler er miljøcertificeret, og vi samler og tester hele tiden ny viden om, hvordan vi kan gøre verden lidt grønnere, både for os selv og vores kunder.

 

Læs mere nedenfor, eller kontakt en af vores konsulenter og få gode råd til, hvordan du får mest genbrug ud af – og ind i - din virksomhed.

 

Kontakt os i dag

keyboard_arrow_up
Loading...