Arbejdsmiljø

Et sundt arbejdsmiljø smitter

Få rådgivning om vores miljømærkede og astma- og allergivenlige rengøringsmidler til industri, produkter til håndhygiejne og washroom.

Gå til Abena Online ShopDine medarbejdere og kolleger vasker maskiner, udstyr, redskaber, hænder - og alt muligt derimellem - hver dag.

Det bliver til utallige gange i løbet af et arbejdsliv. Både de og virksomhedens inventar skal holde til det, også på lang sigt. Når du bruger hud- og miljøvenlige produkter til rengøring og håndhygiejne, smitter det af på meget mere end bare hænder og maskiner.

Alle kan bidrage til at holde arbejdspladsen ren på en bæredygtig måde, og et sundt arbejdsmiljø og indeklima er både med til at skabe bedre helbred for alle, og mindske risikoen for at udvikle astma og allergi. Og i sidste ende giver du ovenikøbet også naturen bedre arbejdsbetingelser.

Der skal ikke så meget til

Alle vores produkter til Washroom, Håndhygiejne og Rengøring er forsynet med nemme vejledninger i, hvor meget (eller hvor lidt) der skal til, for at du bedst muligt kan passe og pleje både mennesker, maskiner og miljø.

Læs mere ovenfor, eller kontakt en af vores konsulenter og få gode råd til, hvilke produkter, der passer til din virksomhed. 

 

Kontakt os i dag

keyboard_arrow_up
Loading...